Ocupaţia de Bucătar specialist/vegetarian/dietetician se referă la activitatea de preparare a produselor culinare complexe în cadrul unei bucătării profesionale.
Ocupaţia se adresează celor care se ocupă cu activitatea de cultivare a legumelor prin crearea unor condiţii de viaţă corespunzătoare plantelor în scopul realizării de producţii în vederea valorificării şi a consumului.
Bibliotecarul cu studii superioare este specialistul responsabil cu organizarea unei biblioteci şi a conţinutului info-documentar al acesteia precum şi cu asigurarea accesului la informaţii şi documente pentru toate categoriile de beneficia...
Curs Servant Pompier se adreseaza tuturor persoanelor care fac pare din echipa de interventie, salvare si prim ajutor din cadrul serviciilor voluntare sau private pentru situatii de urgenta sau tuturor persoanelor care doresc sa faca o cari...
Ocupaţia de Bucătar specialist/vegetarian/dietetician se referă la activitatea de preparare a produselor culinare complexe în cadrul unei bucătării profesionale.
Stivuitoristul (maşinistul la maşini mobile pentru transporturi interioare), precum şi maşinistul la alte maşini de transport pe orizontală şi verticală sunt persoane instruite să manevreze electrocare, stivuitoare, translatoare-stivuitoare...
Ocupaţia se adresează celor care se ocupă cu activitatea de cultivare a legumelor prin crearea unor
condiţii de viaţă corespunzătoare plantelor în scopul realizării de producţii în vederea valorificării şi
a consumului.
Ocupaţia se adresează celor care se ocupă cu activitatea de cultivare a legumelor prin crearea unor
condiţii de viaţă corespunzătoare plantelor în scopul realizării de producţii în vederea valorificării şi
a consumului.
Ocupaţia se adresează celor care se ocupă cu activitatea de cultivare a legumelor prin crearea unor
condiţii de viaţă corespunzătoare plantelor în scopul realizării de producţii în vederea valorificării şi
a consumului.
Ocupaţia se adresează celor care se ocupă cu activitatea de cultivare a legumelor prin crearea unor
condiţii de viaţă corespunzătoare plantelor în scopul realizării de producţii în vederea valorificării şi
a consumului.
Ocupaţia se adresează celor care se ocupă cu activitatea de cultivare a legumelor prin crearea unor
condiţii de viaţă corespunzătoare plantelor în scopul realizării de producţii în vederea valorificării şi
a consumului.